ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

8EKGqR2xΗ πολύχρονη παρακολούθηση εκ του σύννεγυς των εκπαιδευτικών δρώμενων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, έχουν επιτρέψει στα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua.Plus να υιοθετούν καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές και μοναδικά μοντέλα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής. Για παράδειγμα, στις αίθουσες των κέντρων Lingua Plus γίνεται εκτενής χρήση της τεχνολογίας με διαδραστικούς ηλεκτρονικούς πίνακες. Κατ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο εμπλουτισμός του μαθήματος με δραστηριότητες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν… φανταστικά σενάρια, δίνοντας στους καθηγητές και τους σπουδαστές απεριόριστες δυνατότητες να “εξερευνήσουν” την διδασκόμενη γλώσσα.

Στα πλεονεκτήματα της Lingua.Plus είναι η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων τόσο στις ξένες γλώσσες όσο και στην πληροφορική, τα οποία συνδυάζουν την κλασική μαθητοκεντρική διδασκαλία σε τάξη με την εξατομικευμένη διδασκαλία στα Lingua.Lab με τη χρήση της τεχνολογίας. Υπό αυτό το πρίσμα, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να διδαχθεί και να επαναλάβει εκ νέου ολόκληρη ή μέρος της ύλης, να δουλέψει σε νέες ασκήσεις και να διαμορφώσει το πρόγραμμα και την πρόοδό του όπως ακριβώς επιθυμεί, πάντοτε βεβαίως υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή του.

Kαινοτομίες του Ομίλου αποτελούν οι νέες μέθοδοι διδασκαλίας των e – tutor ®, VIRTUAL TEACHER ®,MYTEST ®, LINGUA LABZ ®, DIGITAL JUNIOR ®, οι οποίες θα προκαλέσουν επανάσταση στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Πρόκειται για ειδικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των μαθητών και κατ’επέκταση να ικανοποιήσουν και τον πιο ανασφαλή μελλοντικό συνεργάτη μας ως προς την αποδοτικότητα των μεθόδων και προϊόντων που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης των σπουδαστών και την διεύρυνση των τρόπων προσέγγισης νέων.

Στόχος του κάθε νέου προγράμματος είναι να επιτυγχάνεται η αποτελεσματική και ουσιαστική εκπαίδευση όλων εκείνων που εμπιστεύονται την αλυσίδα Lingua.Plus e καθώς και τα νέα αυτά καινοτόμα προγράμματα που βοηθούν τους μαθητές να μάθουν, να εκπαιδευτούν πρακτικά και να τεστάρουν τις γνώσεις τους σε κάθε κομμάτι της γλώσσας (ξένης και πληροφορικής) το οποίο διδάσκονται.

Παράλληλα κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει και να συρρικνώνει ή επιμηκύνει το πρόγραμμα σπουδών του ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες και δυνατότητες. Θα πρέπει να τονιστεί εδώ ότι η πρωτοποριακή αυτή χρήση του e -learning στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής δεν καταργεί τη φυσική παρουσία του καθηγητή, ο οποίος αποτελεί σύμμαχο στην μαθησιακή διαδικασία.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s